Protectia Qubicor in fata atacurilor cibernetice

In lumina noilor amenintari ale atacurilor cibernetice, Qubicor se declara ransomware-proof. Si aceasta deoarece este unul din putinele, sau poate singurul, software ERP care ruleaza in retele de calculatoare cu sistem de operare Linux.

Prin acest tip de utilizare software-ul ERP Qubicor este protejat impotriva unor potentiale atacuri informatice sau furturi ori scurgeri de informatii confidentiale.

Alaturi de a rula exclusiv pe sistem Linux, Qubicor ofera si posibilitati de back-up a datelor cu rutine prestabilitate de utilizator in functie de volumul de informatii stocate. Practic, aceste carateristici speciale fac din Qubicor un partener de incredere care va permite utilizatorilor sa functioneze indiferent de amploarea unui atac cybernetic global.

Echipa de dezvoltare a Software-ului ERP Qubicor a pus inca de la inceput  siguranta datelor utilizatorilor pe primul plan, accesul pe cloud realizandu-se exclusiv pe https://, respectiv sisteme de protectie utilizate si de catre organisme financiar-bancare. Si in continuare Qubicor recomanda instalarea certificatelor https:// chiar si in cazul instalarilor on premises, pe serverele proprii ale utilizatorilor.

Investitia in achizitionarea software-ului ERP Qubicor va face diferenta intre utilizatorii sai si ceilalti concurenti din piata, care la momentul unui astfel de atac cybernetic (ex. atac Ransomware, CryptoLocker) nu isi vor putea continua activitatea iar business-ul companiei va fi puternic sau definitiv afectat.

Qubicor priveste foarte serios si problema unor scurgeri de informatii iar pentru acest lucru exista log-uri speciale unde pot fi identificate anumite accesari suspecte sau operatiuni in fluxul operatiunilor care pot sa fie considerate nepotrivite sau ostile.

About the Author

Comentariu

Your email address will not be published.