Comanda de cumparare tip retur in Qubicor 5

Comanda de cumparare tip retur in Qubicor 5

Comanda de cumparare tip retur reflecta o situatie intalnita in activitatea comerciala in care, din diverse motive, nu mai este necesar un volum de marfa estimat anterior. In acest caz, Qubicor nu ofera doar functionalitatea ci si securizarea prin reducerea riscului de introducere gresita a datelor. Acest tip de comanda efectueaza automat tranzactii de stoc si se asigura ca articolele sunt returnate exact pe loturile si pe costurile receptionate.

Se deschide meniul Comenzi -> Comenzi cumparare si se apasa butonul Intro cmd. cumparare

In Antetul comenzii de cumparare se introduc data comenzii, numarul, data livrarii, furnizorl si depozitul in care va fi receptionata marfa. Se selecteaza tipul de comanda, comanda normala sau retur. In cazul de fata, vom selecta o comanda retur.

Se apasa pe butonul Antet 2 pentru a fi introduse moneda in care se face comanda, centrul de profit, Angajatul care este responsabil pentru comanda si proiectul cu care se poate asocia comanda respectiva. Se apasa pe butonul Introducere.

Se selecteaza comanda la care se va face returul de produse, se introduc cantitatile returnate in campurile Cantitate retur si se apasa pe butonul Retur. Dupa apasare veti reveni automat in lista de comenzi de cumparare, putand vedea ca in dretpul comenzii lansate, la ultima coloana, apare mentionat Stornare.

About the Author

Andrei Boiu este Inginer de Sisteme Informatice si membru al echipei de dezvoltatori Qubicor 5. Deasemenea, Andrei posteaza pe blog-ul personal http://www.adnoteh.ro/revista/

Comentariu

Your email address will not be published.