Comanda de vanzare in Qubicor 5

Comanda de vanzare este un instrument nelipsit din orice sistem de management al unei firme. Functionalitatea din Qubicor 5 este una avansata, permitand nu numai automatizarea financiara ci si simplificarea gestiunii. Comenzile pot fi lansate pe depozite iar pretul aplicat este setabil ca fiind cel de lista sau o valoare standard sau redusa cu un procentaj definit fata de pretul de lista, toate acestea fiind definibile de utilizator. Avantajele gestiunii integrate sunt semnificative.

Se deschide meniul Comenzi -> Comenzi vanzare si se apasa butonul Intro cmd. vanzare.

In Antetul comenzii de cumparare se introduc data comenzii, numarul, data livrarii, furnizorul si depozitul in care va fi receptionata marfa. Se selecteaza tipul de comanda, comanda normala sau retur. In cazul de fata, vom selecta o comanda normala.

Se apasa pe butonul Antet 2 pentru a fi introduse moneda in care se face comanda, centrul de profit, conditiile de livrare, angajatul care este responsabil pentru comanda si proiectul cu care se poate asocia comanda respectiva. Se apasa pe butonul Introducere.

In partea de jos a formularului care apare se selecteaza codul produsului dorit, se specifica cantitatea, pretul de vanzare fiind preluat automat din lista de produse. Se apasa pe butonul Introducere
pentru fiecare produs in parte.

Daca se doreste copierea denumirii si/sau cantitatii unor produse din alta comanda, pe modelul unui sablon , se apasa pe butonul Copiere linii dupa ce au fost selectate produsele dorite, revenind in pagina anterioara.

Pentru a salva toate modificarile din comanda se apasa pe butonul Modifica cmd.

 

About the Author

Andrei Boiu este Inginer de Sisteme Informatice si membru al echipei de dezvoltatori Qubicor 5. Deasemenea, Andrei posteaza pe blog-ul personal http://www.adnoteh.ro/revista/

Comentariu

Your email address will not be published.