Qubicor 5 – un nou ERP

Qubicor 5 – un nou ERP

Multi ne-au intrebat: chiar era nevoie de un nou ERP? Vreti sa reinventati roata?

Da. Si nu…, nu vrem sa reinventam roata.

Si atunci de ce?

Sistemele ERP de pe piata sunt foarte complexe, greu de utilizat si au un pret prohibitiv pentru micile companii. Si nu in ultimul rand, suportul tehnic lasa de dorit. Si te lasa fara multi bani.

Qubicor 5 a plecat de la o idee: ce-ar fi daca am dezvolta un ERP in primul rand pt. noi? Cum am dori sa fie un ERP care sa ne usureze munca?

Inarmati cu cele mai noi tendinte de dezvoltare a aplicatiilor web (design-ul responsive, care se adapteaza pe orice dispozitiv, de la PC-uri la telefoane mobile), cu posibilitatea de a rula pe orice tip de sistem de operare (plecand de la Linux, si ajungand la Windows, Android si iOS) si tinand cont de securitatea datelor (accesul pe cloud facandu-se prin https si ruland pe sistem Linux), am creat Qubicor 5.

In primul rand, aplicatia web-based prezinta o interfata simpla, aerisita, usor de folosit. Si care evita ecranele incarcate  ale multor sisteme ERP care te pot nauci prin numarul de bife si de optiuni.

Apoi, toate setarile si configurarile sunt transparente si la un click distanta.

Si nu in ultimul rand, customizarea, modularizarea si configurarea meniurilor, utilizatorilor si drepturilor de acces permite ca fiecare sa beneficieze nu doar de modulele necesare dezvoltarii activitatii, ci si de avantajul de a nu fi bombardat cu optiuni, setari si configurari de care nu ai nevoie.

Toate acestea le puteti descoperi testand produsul nostru.

Cat despre suportul tehnic si serviciile de mentenanta, nu va cerem sa ne credeti pe cuvant. Ci sa va demonstram prin fapte ca aceste servicii sunt prompte, profesioniste, decente. Si pun in primul plan clientul si nevoile lui.

About the Author

Radu Sandu este Senior programator si membru al echipei de dezvoltatori Qubicor 5

Comentariu

Your email address will not be published.