Consolidarea sau unificarea comenzilor de vanzare

Comenzile de vanzare in Qubicor ofera o flexibilitate suplimentara din punct de vedere al administrarii. Sunt numeroase cazurile in care, din diverse motive, este necesara o cantitate suplimentara de produse fata de varianta initial preconizata de client. Gruparea poate fi benefica atat clientului cat si furnizorului, facilitand gestionarea operatiunii pentru ambele parti. In acest caz, se poate recurge la o simplificare, prin unificarea a doua sau mai multe comenzi distincte.

Se deschide meniul Comenzi -> Comenzi vanzare si se apasa butonul Cons. Comenzi.

Se selecteaza clientul, prin introducerea unor litere din denumirea acestuia in caseta de selectie, se selecteaza depozitul din care urma sa se faca expedierea marfii si se apasa pe butonul Selecteaza. In lista generata vor apare toate comenzile ce se expediaza din depozitul respectiv. Se pot selecta mai multe comenzi, prin apasarea pe caseta de validare din dreptul fiecarei comenzi. Se apasa butonul Cons. Comenzi.

Dupa apasarea butonului Cons. Comenzi vor dispare comenzile selectate din lista si se va genera o comanda noua ce va include toate produsele prezente in comenzile anterioare. Se pot selecta oricate comenzi pentru grupare dar ele trebuie sa fie pentru acelasi client si sa fie de expediat din acelasi depozit.

About the Author

mm

Andrei Boiu este Inginer de Sisteme Informatice si membru al echipei de dezvoltatori Qubicor 5. Deasemenea, Andrei posteaza pe blog-ul personal http://www.adnoteh.ro/revista/

Comentariu

Your email address will not be published.