Consolidarea sau unificarea comenzilor de cumparare

Consolidarea sau unificarea comenzilor de cumparare

Comenzile de cumparare in Qubicor ofera o flexibilitate suplimentara din punct de vedere al administrarii. Sunt numeroase cazurile in care, din diverse motive, este necesara o cantitate suplimentara de produse fata de varianta initial preconizata. In acest caz, se poate recurge la o simplificare, prin unificarea a doua sau mai multe comenzi distincte.

Se deschide meniul Comenzi -> Comenzi cumparare si se apasa butonul Cons. Comenzi.

Se selecteaza furnizorul, prin introducerea unor litere din denumirea acestuia in caseta de selectie, se selecteaza depozitul in care urma sa se faca receptia marfii si se apasa pe butonul Selecteaza. In lista generata vor apare toate comenzile ce se receptioneaza in depozitul respectiv. Se pot selecta mai multe comenzi, prin apasarea pe caseta de validare din dreptul fiecarei comenzi. Se apasa butonul Cons. Comenzi.

Dupa apasarea butonului Cons. Comenzi vor dispare comenzile selectate din lista si se va genera o comanda noua ce va include toate produsele prezente in comenzile anterioare. Se pot selecta oricate comenzi pentru grupare dar ele trebuie sa fie de la acelasi furnizor si reptionate in acelasi depozit.

About the Author

Andrei Boiu este Inginer de Sisteme Informatice si membru al echipei de dezvoltatori Qubicor 5. Deasemenea, Andrei posteaza pe blog-ul personal http://www.adnoteh.ro/revista/

Comentariu

Your email address will not be published.